Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Δεινή ξευτίλα του Κωλοτούμπα Σαμαρά στην Ιδιαίτερη Πατρίδα του!


Παρά την κινητοποίηση σε Μεσσηνία και Αρκαδία ούτε 100 άτομα δεν μαζεύτηκαν στην υποδοχή του Αντώνη Σαμαρά στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καλαμάτα! Και οι περισσότεροι απ’ αυτούς ήταν...

κομματόσκυλα, μέλη τοπικών οργανώσεων, δημοσιογράφοι και… αστυνομικοί των ΜΑΤ που επιστρατεύτηκαν για να προστατέψουν τον Μνημονιακό Σαμαρά από την οργή των συμπατριωτών του. Οργή, που προκλήθηκε από τη μεγάλη κοροϊδία, από τη μεγάλη απάτη, από τις απίστευτες και πρωτόγνωρες κωλοτούμπες του Τρελαντώνη της Συγγρού. Έξαλλος και γεμάτος θλίψη και απόγνωση ο Σαμαράς ακύρωσε μέχρι και την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο Δημαρχείο της Καλαμάτας, για την προετοιμασία της οποίας η αστυνομία είχε κλείσει όλο το κέντρο της πόλης!!!

Ο Λαός δεν συγχωρεί πλέον τους Ψεύτες και τους Εμπαίκτες. Επί δυόμισι χρόνια ο άθλιος Σαμαράς κορόιδευε τους πολίτες, παριστάνοντας τον σούπερ-πατριώτη-αντιμνημονιακό και κλείνοντας το μάτι σε όλες τις απαιτήσεις των συνδικαλιστικών συντεχνιών. Η Μεγάλη Ανατροπή, με τη συμμετοχή στη Συγκυβέρνηση Παπαδήμου και την υπερψήφιση του δεύτερου Μνημονίου, εξόργισε όλους όσους είχαν πιστέψει στις ψυχωτικές «αντιρρήσεις» του Αντωνάκη.

Η Καλαμάτα σήμερα του έδωσε ηχηρό χαστούκι. Τη χαριστική βολή θα του την δώσει η κάλπη των επερχόμενων εκλογών…



Read more: http://defrejus.blogspot.com/2012/03/blog-post_2186.html#ixzz1oiMck6Ut

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου