Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Δημοκρατική Συμμαχία Ρεθύμνου – Εγκαίνια Γραφείων – Συνεστίαση


Η Δημοκρατική Συμμαχία Ρεθύμνου απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στους Συμμάχους για τη συμμετοχή τους στα Εγκαίνια των Γραφείων του κινήματος στο Ρέθυμνο, επί της οδού Μοάτσου & Δημοκρατίας 44, που θα γίνουν την ερχόμενη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011 και ώρα 8:00 μ.μ. Θα είναι παρούσα και θα απευθύνει χαιρετισμό η Πρόεδρος, κ. Ντόρα Μπακογιάννη.
Επίσης, την ίδια μέρα και ώρα 9:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνεστίαση στο… κέντρο «Μύθος» (Αδελιανός Κάμπος). Και την εκδήλωση αυτή θα τιμήσει με την παρουσία της η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Προσκλήσεις παραλαμβάνονται από τα Γραφεία της Συμμαχίας (Μοάτσου & Δημοκρατίας 44, Ρέθυμνο), είτε κατά την είσοδο στο κέντρο «Μύθος». 
Τιμή προσκλήσεως: 15 ευρώ.

Στο έλεος του χιονιά και η Κρήτη

Κλειστά Σχολεία σε Λασίθι, Ρέθυμνο και Χανιά λόγω της πυκνής χιονόπτωσης - "Δεμένα" τα πλοία στα λιμάνια - Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση - Η ΕΜΥ στο δελτίο μιλά για πολύ επικίνδυνα φαινόμενα- Στα λευκά ξύπνησε όλη η Ελλάδα!


Aγρίεψε ήδη ο καιρός στην Κρήτη. Χιονίζει στις ορεινές περιοχές και ρίχνει χιονόνερο στο Ηράκλειο και σε άλλες πόλεις! Σύμφωνα με την ΕΜΥ τα φαινόμενα θα γίνουν πιο έντονα...