Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Αύριο οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ


Το γραφείο του Υφυπουργού Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε ότι αύριο Τετάρτη 25-8-2010 θα δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν από αύριο το πρωί να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω του ιστοτόπου του Υπουργείου (http://www.minedu.gov.gr) πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους (ή ενδεκαψήφιο για αλλογενείς – αλλοδαπούς) και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων γίνεται προσπάθεια ώστε να βελτιωθεί η προσβασιμότητα στην διεύθυνση αυτή, ιδίως τις ώρες αιχμής.Οι υποψήφιοι που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα και από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στον τετραψήφιο αριθμό 1500.

Φαρ ουέστ στην Ε.Ο Ηρακλείου - Μοιρών.


Αιματηρό επεισόδιο με ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αγνώστων λίγα λεπτά πριν από τις 16.00, στο 5ο χλμ του δρόμου Ηρακλείου - Μοιρών. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία υπάρχει ένας τουλάχιστον τραυματίας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Αυτήκοοι μάρτυρες αναφέρουν ότι ακούστηκε καταιγισμός πυρών, ενώ πολύ γρήγορα στο σημείο έφτασαν και αστυνομικές δυνάμεις.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι περίπου 10 άτομα που επέβαιναν σε ένα ΙΧ μάρκας Μερσεντές και ένα τζιπ , αφού καταδίωξαν ένα ΙΧ φορτηγό 4x4 πυροβόλησαν εναντίον του οδηγού τραυματίζοντας τον σοβαρά.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συλληφθεί ένα άτομο.