Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 15:21 το μεσημέρι της Κυριακής στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με...
το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά του Ηρακλείου.

Ο σεισμός, αν και ήταν μικρής διάρκειας, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην περιοχή του Ηρακλείου και πολλοί κάτοικοι βγήκαν έντρομοι στους δρόμους. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή τραυματισμοί.

4.6 ρίχτερ το μέγεθος του σεισμού στην Κρήτη


4.6 ρίχτερ ήταν το μέγεθος του σεισμού στην Κρήτη με επίκεντρο 36 χιλιόμετρα δυτικά του Ηρακλείου

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ!!!

Μολις έγινε εγινε ενας σεισμος που μας ταρακουνησε πολυ εδω στο Ηρακλειο."

ΤΑΡΑΛΙΔΗΣ"Δέχομαι απειλές να μην υπογράψω ότι εξοφλήθηκα απο τον ΟΦΗ"


Απειλές -που αφορούν την καριέρα του- για να μην υπογράψει υπέρ του ΟΦΗ δέχεται ο Γιάννης Ταραλίδης, όπως υποστηρίζει ο ίδιος. Ο έμπειρος μέσος ανέφερε χαρακτηριστικά πως του λένε πως σε περίπτωση που υπογράψει έγγραφο το οποίο θα δηλώνει πως εξοφλήθηκε από τον Ηρακλειώτικο σύλλογο και κατ' επέκταση βοηθήσει το κρητικό συγκρότημα να πάρει πιο εύκολα την άδεια συμμετοχής στη Super League, τότε δεν θα ξαναβρεί ομάδα! Παράλληλα, έπλεξε το εγκώμιο του Νίκου Μαχλά, όχι όμως και του νομικού συμβούλου της ΠΑΕ Χρήστου Μιχαλόπουλου, ενώ ξεκαθάρισε πως είναι σε συζητήσεις για να επιστρέψει στον ΟΦΗ από την καινούργια σεζόν. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Ταραλίδης στον Athletic Radio 104,2:
Για τις συζητήσεις που έγιναν με τον ΟΦΗ
Θέλω να πω ότι για την ιστορία που έχει το όνομά μου μέσα και ότι είμαι εγώ ο λόγος που ο ΟΦΗ δεν πήρε την άδεια, δεν ισχύει ούτε μία στο εκατομμύριο. Κάποιοι με έχουν βρει εξιλαστήριο θύμα και με «βομβαρδίζουν» από τέσσερις πλευρές. Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά τον Νίκο Μαχλά και όχι τον κ. Μιχαλόπουλο που με απείλησε ότι θα μου κόψει την μπάλα. Ο Νίκος (σ.σ. Μαχλάς) έχει συμβάλει ώστε να πάρω τα χρήματά μου. Σήμερα (σ.σ. χθες) κατατέθηκαν τα χρήματα ώστε ο ΟΦΗ να πάει καθαρός στο Εφετείο και να πάρει την άδεια για τη Super League. Ούτε καν πέρασε από το μυαλό μου να κάνω κακό στον ΟΦΗ. «Εφαγα ψωμί» από την ομάδα και θέλω να πω δημόσια ένα ευχαριστώ στον Νίκο Μαχλά που μιλάει μαζί μου και δείχνει ότι βρίσκεται δίπλα μου.
Για τα χρήματα που του οφείλονται
Ποτέ δεν δημιούργησα θέμα και ούτε θα δημιουργήσω. Ο διακανονισμός ισχύει από πέρυσι τον Ιούνιο, τον κάναμε σε 10 μήνες από τους 8 που ήταν αρχικά. Πήρα τα χρήματα μέχρι το Φλεβάρη και στη συνέχεια δεν δόθηκαν τα χρήματα. Δεν έκανα ούτε μηνύσεις για να αφαιρέσουν βαθμούς από τον ΟΦΗ όπως ακούγεται. Ο Μαχλάς με πήρε σήμερα (σ.σ. χθες) το πρωί τηλέφωνο και μου είπε ότι μπήκαν τα χρήματα. Απλά, δουλεύουν άλλοι από πίσω ώστε να φανεί το όνομά μου μπροστά και όλοι καταλαβαίνουν τι εννοώ.
Για τις απειλές που δέχεται
Εγώ δεν φοβάμαι τίποτα και το λέω δημόσια ότι δέχομαι απειλές όχι μόνο από τον Λεβαδειακό αλλά και από άλλες πλευρές. Απειλές, όχι για τη ζωή μου αλλά ότι δεν θα βρω ξανά ομάδα.
Για την παρεξήγηση με τον ΟΦΗ
Ολη τη φασαρία έχει δημιουργήσει ο κ. Μιχαλόπουλος. Εστειλε στο δικαστήριο ένα έγγραφο που αναφέρει ότι όλοι οι παίκτες έχουν εξοφληθεί μέχρι τις 31 Μαΐου. Αν ζητηθούν αυτά τα έγγραφα, τότε ο ΟΦΗ θα πάει στη Δ' Εθνική. Πώς μπορεί να γίνει αυτό από τη στιγμή που δεν είχα πάρει τα χρήματα τόσο καιρό; Δέχτηκα απειλή και από εκείνον και αν χρειαστεί θα τα πούμε και από κοντά. Είμαι «ντόμπρος» και δεν κρύβομαι σε τίποτα. Ο κ. Μιχαλόπουλος χρησιμοποιώντας κάποιο άλλο όνομα, μου λέει ότι δεν θα βρίσκω ομάδα. Κάποιοι θέλουν χρησιμοποιώντας το όνομά μου να βλάψουν τον ΟΦΗ. Το δικό μου θέμα είναι λήξαν από πέρυσι όταν και ήρθαμε σε διακανονισμό.
Για το διακανονισμό
Το θέμα ανακινήθηκε πριν από μερικούς μήνες όταν ο δικηγόρος μου έκανε μήνυση για κάποιες επιταγές που είχα να λαμβάνω. Επιταγές που αφορούσαν στα χρήματα Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου και Μαρτίου. Αυτή η κίνηση δεν έγινε για να πληγεί ο ΟΦΗ αλλά για να πάρω τα χρήματά μου. Αυτές τις επιταγές μπορώ να τις εισπράξω μόνο εγώ. Το λέω γιατί άκουσα και κάτι τρελά ότι έδωσα στον Κομπότη τις επιταγές ώστε να εισπράξει εκείνος τα χρήματα. Οι επιταγές είναι δίγραμμες και δεν μπορεί να τις εισπράξει κανένας άλλος πέραν αυτών.
Για το τέλος της υπόθεσης
Ο,τι και να μου ζητήσει ο ΟΦΗ, θα το κάνω. Απλά έγινε τόσο μεγάλο μπέρδεμα με αποτέλεσμα να μπλεχτεί το όνομά μου. Ο κ. Μιχαλόπουλος έχει δημιουργήσει αυτή τη φασαρία. Μου έλεγαν ότι δεν σήκωνα τα τηλέφωνα και ότι κρύβομαι. Πάντα σηκώνω τα τηλέφωνα. Μου ζητούσε μέχρι χθες (σ.σ. Πέμπτη) ο κ. Μιχαλόπουλος να υπογράψω ένα έγγραφο ότι μέχρι τις 31 Μαΐου έχω εισπράξει τα χρήματα. Είναι δυνατόν να υπογράψω χωρίς να έχω πάρει τα χρήματα; Από τη στιγμή που μπήκαν σήμερα (σ.σ. χθες) τα χρήματα, το δικό μου θέμα θεωρείται λήξαν.
Για τον εαυτό του και τον ΟΦΗ
Καταλαβαίνω ότι η ομάδα έχει πρόβλημα και θα περιμένω να διευθετηθεί το θέμα μέχρι τέλους. Ολοι γνωρίζουν πόσο αγαπάω την ομάδα. Δεν το κρύβω ότι βρίσκομαι σε συζητήσεις με τον ΟΦΗ, ώστε να έρθω στην ομάδα την επόμενη περίοδο. Μάλιστα, μιλούσαμε ώστε τα χρήματα που μου οφείλονται να έμπαιναν στο νέο συμβόλαιο που θα υπογράφαμε. Τα δύο χρόνια που ήμουν στην ομάδα έχω δείξει πόσο αγαπάω την ομάδα. Με τη συμπεριφορά μου ακόμα και τώρα που έχω φύγει από τον ΟΦΗ, δείχνω πόσο αγαπάω την ομάδα και έχω πολύ καλές σχέσεις και με τους φιλάθλους της ομάδας και με παιδιά από τη θύρα 4.
Με έξι απουσίες
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί αύριο (8μ.μ.) τον Πιερικό χωρίς έξι παίκτες. Ο λόγος για τους τιμωρημένους Βεζυρίδη, Κάλαϊτζιτς, Κωνσταντινίδη, Αγρίτη, Πίτσο και Καρακατσάνη. Μάλιστα, στο χθεσινό δίτερμα ο Γιώργος Παράσχος -λόγω των πολλών απουσιών- χρησιμοποίησε τον Μπερτίν σε ρόλο αμυντικού μέσου, δίπλα στον Κατσικογιάννη. Μία πιθανή ενδεκάδα για τον ΟΦΗ αύριο είναι αυτή με τους Κασμερίδη, Μπούρμπο, Κιάσσο, Χαραλαμπάκη, Ακότο, Μπερτίν, Ζορμπά, Πόποβιτς, Ογκουνσότο, Κατσικογιάννη, Βλόνταρτσικ.
Τελειώνει ο Σούλης από τον Πιερικό
Στο μεταξύ, παρελθόν από τον Πιερικό αναμένεται ν' αποτελέσει ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει καταφέρει να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας ούτε στα play - offs. Πλέον τα σενάρια έχουν φουντώσει καθώς ο Παπαδόπουλος δεν εμφανίστηκε στη χθεσινή προπόνηση και είναι πιθανόν οι Κατερινιώτες να ταξιδέψουν σήμερα στο Ηράκλειο χωρίς προπονητή. Τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν ήταν των Χατζάρα και Βαζάκα χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο αυτή τη στιγμή.

«Φάτους όλους» το μήνυμα του Καραγκούνη πριν την... προσγείωση στη Νότιο Αφρική


Λίγες ώρες πριν η αποστολή της εθνικής μας ομάδας «ανοίξει τα φτερά της» για τη Νότιο Αφρική, τα μέλη της παρέστησαν σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η Τράπεζα Πειραιώς, χορηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. «Θα τούς φάμε όλους» ήταν το μήνυμα που... έστειλε οΓιώργος Καραγκούνης.

«Θα κάνουμε προσπάθεια να τους φάμε όλους» είπε χαρακτηριστικά ο «Κάρα», όταν τού ζητήθηκε να πει δυο λόγια, προκαλώντας όπως ήταν φυσικό το γέλιο των συμπαικτών του.

Καθησυχαστικός και αισιόδοξος για την αγωνιστική εικόνα της Εθνικής μας στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρίκης παρουσιάστηκε ο Κώστας Κατσουράνης.

Ο μέσος του Παναθηναϊκού τόνισε ότι η γαλανόλευκη θα κάνει ότι μπορεί, προκειμένου να κάνει τους Έλληνες υπερήφανους.

«Θέλουμε να κάνουμε τους Έλληνες υπερήφανους. Δεν υπάρχει λόγος απογοήτευσης από την εικόνα μας στα φιλικά. Στο πρώτο ματς (σ.σ. Ν. Κορέα) θα είμαστε πολύ καλύτεροι από τα φιλικά» τόνισε ο Κατσουράνης.

Από την πλευρά του, ο Σωτήρης Νίνης σημείωσε:

«Έχει πολύ κόσμο στην εκδήλωση που μας δίνει δύναμη, μας υποστηρίζει. Φεύγουμε με τις καλύτερες αναμνήσεις για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο στη Ν. Αφρική. Δεν στέκομαι στη δική μου συμμετοχή στο Μουντιάλ. Μπορούσε να έρθει πιο αργά, αλλά ήρθε τώρα. Ευχαριστώ το Θεό που το κατάφερα σε τόσο μικρή ηλικία και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την Εθνική για το καλύτερο».

Στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος:

«Αυτή δεν είναι μια εκδήλωση αποχαιρετισμού γιατί στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής θα είναι μαζί μας όλη η Ελλάδα. Είναι η αρχή μιας γιορτής στην οποία θα συμμετάσχουμε όλοι μαζί. Μια πορεία που είναι χαραγμένη στις καρδιές όλων μας και ζωντανεύει μέσα από αυτήν τη θαυμάσια έκθεση».

Ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής, Παναγιώτης Φύσσας, ανέφερε:

«Εκ μέρους όλων θα ήθελα να ευχαριστήσω την Τράπεζα Πειραιώς που είναι πάντα δίπλα μας. Ελπίζω στην επόμενη εκδήλωσή της να έχουν προστεθεί και άλλες φωτογραφίες από το Μουντιάλ».

Οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία της ομάδας έλαβαν δώρο το λεύκωμα με τις φωτογραφίες, με τις υπογραφές και τις ευχές των ανθρώπων της Τράπεζας Πειραιώς, ενώ από τη μεριά τους τα μέλη της ομάδας παρέδωσαν μια φανέλα της Εθνικής με τα αυτόγραφα όλων των παικτών.

Στην εκδήλωση παρουσίασε προβλήθηκε για πρώτη φορά το διαφημιστικό σποτ της Τράπεζας Πειραιώς για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

www.sport.gr