Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Με ή χωρίς «κόμμα Ντόρας» ο Σαμαράς έχει «τελειώσει»! Δημοσκόπηση-σοκ της ALCO στο Newsit αναγγέλλει την κατάρρευση του κομματικού κατεστημένου



Μέτρηση για κόμματα που ακόμη δεν έχουν ιδρυθεί, λειτουργήσει, αναπτύξει πολιτική δυναμική, σε κάθε περίπτωση τα αδικεί... Παρ' όλα αυτά, οι τάσεις που εμφανίζει η μεγάλη έρευνα της ALCO για το NewsIt.gr σηματοδοτούν την απόλυτηδικαίωση εκείνων που προέταξαν αρχές, συνείδηση, υπευθυνότητα και αλήθεια πάνω από τις παρωχημένες λογικές των "μαντριών", υπαίτιες για τη σημερινή πολιτική και οικονομική χρεοκοπία της Πατρίδας μας.
Περισσότερα για την έρευνα διαβάστε στο NewsIt

Οι τρομοκράτες πέτυχαν το «ακατόρθωτο»: Κτύπησαν το γραφείο του Χρυσοχοϊδη


Πρωτοφανής βομβιστική επίθεση στην καρδιά των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας σημειώθηκε πριν από λίγο. Βόμβα που εστάλη σε πακέτο στο γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, στον 7ο όροφο της Κατεχάκη εξερράγη με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο υπασπιστής.....


του υπουργού , Γιώργος Βασιλάκης, 49 ετών, πατέρας δύο παιδιών και επι χρόνια συνεργάτης του υπουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Antinews άγνωστος παρέδωσε το πακέτο στο φυλάκιο εισόδου του υπουργείου, λέγοντας ότι περιέχει συστημένο για τον υπουργό που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο γραφείο του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι φύλακες έστειλαν το πακέτο στο γραφείο του υπουργού χωρίς να το ελέγξουν. Η έκρηξη ήταν ισχυρή, γκρεμίστηκε μεσοτοιχία και εκτός του ενός νεκρού πρέπει να υπάρχει και τραυματίας.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το δέμα είχε ταχυδρομηθεί πριν απο μερικές ημέρες με παραλήπτη το ίδιο τον υπουργό, αλλά ο άτυχος υπασπιστής ήταν αυτός που άνοιξε το δέμα.

Την ώρα της έκρηξης, περίπου 20 λεπτά μετά τις 8, ο κ. Χρυσοχοΐδης βρισκόταν στο γραφείο του με άλλους συνεργάτες του.

Από την έκρηξη προκλήθηκε πανικός, ο όροφος γέμισε καπνούς και όταν ήλθε η πυροσβεστική βρέθηκε ο άτυχος Βασιλάκης.

Επί τόπου έσπευσαν δύο ασθενοφόρα, μία κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, πυροτεχνουργοί, άνδρες της Αντιτρομοκρατικής και πυροσβέστες.

http://www.antinews.gr/