Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Δύο συνεντεύξεις παραχωρεί ο Πρόεδρος την ερχόμενη εβδομάδα!!!!


Δεν φαίνεται ότι θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού την Δευτέρα η συνέντευξη του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Και αυτό γιατί την ίδια μέρα στις 11 το βράδυ στο ΣΚΑΪ στους Φακέλλους του Αλέξη Παπαχελά ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Μητσοτάκης θα μιλήσει για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα...

Και ο Πρόεδρος δεν σταματά εδώ, αφού θα... τριτώσει τις συνεντεύξεις του (η πρώτη ήταν στο Mega, πριν δύο εβδομάδες) την Τετάρτη και πάλι στο ΣΚΑΪ, όπου θα μιλήσει σε ειδική επετειακή εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε για την 28η Οκτωβρίου.
Λέτε να το αντέξουν κάποιοι ???

http://grliberal.blogspot.com

Ο σταυραετός της Ντόρας


Σε όλες τις κατάμεστες αίθουσες κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στο Ρέθυμνο, πολλοί ρώτησαν τη Ντόρα για το όνομα του νέου κόμματος. Εκείνη λοιπόν δεν αποκάλυψε πουθενά το μυστικό αυτό.

Στο γεύμα που έκλεισε τη βραδιά στα Μυριοκέφαλα, η ατμόσφαιρα στην κατάμεστη αίθουσα ήταν πανηγυρική. Ο κόσμος ρωτούσε και συνάμα επευφημούσε και η Ντόρα τους είπε ότι θα τιμήσει την Κρήτη έχοντας στο σήμα του νέο κόμματος τον σταυραετό.

Για να δούμε πλέον αν ήταν αλληγορική η φράση αυτή ή αν όντως δούμε το σήμα κατατεθέν την Κρήτης στη μακέτα του νέου κόμματος.


http://parapolitika.gr