Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Τρελαμένος ο Πόποβιτς


Είναι τρελαμένος ο Πόποβιτς με τον κόσμο του ΟΦΗ, αλλά και την ομάδα του Ηρακλείου και δεν χάνει ευκαιρία να το αποδεικνύει, κλείνοντας μάλιστα ξανά την πόρτα στον Πανσερραϊκό.

Μιλώντας στην εφημερίδα "Εξέδρα των Σπορ" ο Κροάτης επιθετικός ξεκαθάρισε ξανά πως δεν πρόκειται να φορέσει τη φανέλα του Πανσερραϊκού, προτιμώντας να καθίσει για έξι μήνες στην εξέδρα του γηπέδου του Περιστερίου, αν δεν υπολογίζεται απ' τον Ατρόμητο. "Δεν πρόκειται να προδώσω τον κόσμο του ΟΦΗ. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω στον Πανσερραϊκό. Το είχα πει και ξανά. Καλύτερα να καθίσω στον Ατρόμητο και να μην παίζω καθόλου μπάλα, παρά να υπογράψω στις Σέρρες. Αν ο Πανσερραϊκός είναι η μοναδική ομάδα στην οποία θα μπορέσω να πάω ως ελεύθερος από τον Ατρόμητο, προτιμώ να μείνω στο Περιστέρι και ας κάθομαι και στην κερκίδα" τόνισε ο Πόποβιτς και ξεκαθάρισε πωςς δεν τον απασχολεί το οικονομικό: "ξέρω πως όλοι οι παίκτες παίζουν ποδόσφαιρο, σκεπτόμενοι και τις οικονομικές απολαβές τους. Ωστόσο το παν για μένα τώρα δεν είναι τα χρήματα. Ποιος θα μπορέσει να εξαγοράσει όλα αυτά που έζησα στον ΟΦΗ με τους συμπαίκτες μου και στο Γεντί Κουλέ με τους φιλάθλους μας; Κανείς... Δεν θα μπορούσα να απογοητεύσω και να προδώσω ποτέ τον κόσμο της Κρήτης, πηγαίνοντας στον Πανσερραϊκό. Την ομάδα που στέρησε από τον ΟΦΗ την παρουσία του στη Σούπερ Λίγκα".
Οσο για το μέλλον του στον Ατρόμητο, ο Πόποβιτς ήταν κατηγορηματικός: "Προέρχομαι από μία αρκετά καλή χρονιά στον ΟΦΗ και το μόνο που θέλω είναι να πάρω την ευκαιρία που μου αναλογεί. Εγώ θα συνεχίζω κανονικά τις προπονήσεις και θα προσπαθώ να δείξω ότι μπορώ να προσφέρω. Ουδέποτε είχα πρόβλημα με τον πρόεδρο του Ατρομήτου. Αν και άλλοι στη θέση μου θα είχαν εκνευριστεί με αυτή την κατάσταση, εγώ απλά θα περιμένω. Τον σέβομαι και τον εκτιμώ ως άνθρωπο. Δεν έχω θυμώσει με κανέναν. Απλά ελπίζω κάποια στιγμή να καθίσουμε και να συζητήσουμε το τι τελικά θα γίνει".