Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΑΡΝΟΥΜΑΙ...

Αρνούμαι όμως να γυρίσω 17 χρόνια πίσω...

Αρνούμαι τον λαϊκισμό και την μισαλλοδοξία...

Αρνούμαι την μετάλλαξη της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης σε μια νέα ΠΟΛΑΝ...

Αρνούμαι να με θεωρούν, στην ίδια μου την παράταξη, "μίασμα" επειδή είμαι φιλελεύθερος και να ντρέπομαι να
χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη...

Αρνούμαι την λογική του "γιαλατζί" κοινωνικού φιλελευθερισμού...

Αρνούμαι να μετατρέπομαι σε δεκανίκι της κάθε Παπαρήγα...

Αρνούμαι την λογική του κρατισμού...

Αρνούμαι να ντρέπομαι για τις θέσεις του κόμματός μου...

Αρνούμαι την συντήρηση και τον συμβιβασμό...

Αρνούμαι την μετριότητα και την υποταγή... μα πάνω από όλα...

Αρνούμαι να ζήσω μόνο με μνήμες!

Αρνούμαι να ζήσω στη σκιά της ΝΔ που αγάπησα...

Της ΝΔ που δεν υπάρχει πια...

Σκληρή ανακοίνωση-απάντηση της ΠΑΕ ΟΦΗ


Σκληρή ανακοίνωση-απάντηση προς όλους εξέδωσε ο ΟΦΗ που τονίζει ότι ζητάει το αυτονόητο, δηλαδή την τήρηση των νόμων.

Η διοίκηση της ομάδας του Ηρακλείου αναφέρει επίσης στην ανακοίνωση της ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για "ανούσιες συγκρούσεις και για δήθεν πόλεμο Βορείων και Νοτίων" όπως χαρακτηριστικά δηλώνει στην ανακοίνωση της.

Παράλληλα ζητάει το αυτονόητο, που δεν είναι άλλο βέβαια από την τήρηση της νομιμότητας και της εφαρμογής των νόμων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

"Σε μια δύσκολη συγκυρία για όλο τον Ελληνικό λαό, δεν υπάρχουν περιθώρια για ανούσιες αντιπαραθέσεις μεταξύ ΠΑΕ και για δήθεν πόλεμο Βορείων και Νοτίων.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν αντιπαρατίθεται με καμία ΠΑΕ και κανένα αθλητικό φορέα.

Αντιτάσσεται όμως σε κάθε κακή εφαρμογή των κείμενων διατάξεων της αθλητικής νομοθεσίας και σε κάθε επιχειρούμενη παραβίαση της νομιμότητας από όπου και αν προέρχεται.

Ουδεμία παρέμβαση επιχειρήθηκε στο σκοτάδι. Κάθε ενέργεια μας έγινε στο φως της ημέρας , έξω από διαδρόμους και ψιθύρους.

Κάθε ενέργειά μας έχει σκοπό την τήρηση της νομιμότητας, της διαφάνειας και της ισότητας.

Εξάλλου είναι γνωστό πως ισότητα υπάρχει μόνο στην νομιμότητα και όχι στην παρανομία.

Όλοι οι βουλευτές του Ηρακλείου καθώς και οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, όλης της Κρήτης κινήθηκαν όπως επιτάσσει ο θεσμικός τους ρόλος.
Κινήθηκαν ευθαρσώς απαιτώντας την τήρηση των νόμων και την άρση της δίωξης την οποία υφίσταται η ΠΑΕ ΟΦΗ συστηματικά και με κάθε τρόπο.

Όλοι κινηθήκαμε με γνώμονα την εφαρμογή, επιτέλους, της νομιμότητας στο πολύπαθο Ελληνικό Ποδόσφαιρο και της ίσης μεταχείρισης όλων των ΠΑΕ.

Ζητούμε το αυτονόητο. Την εφαρμογή των νόμων και μόνο.
Σεβόμαστε τους πάντες αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν.

Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους να απόσχουν από κάθε πράξη που θα προκαλέσει το περί δικαίου αίσθημα .

Καλούμε τους αρμόδιους να απόσχουν από πράξεις και αποφάσεις που θα παγιώσουν την πεποίθηση στους πολίτες ότι νόμοι υπάρχουν, αλλά εφαρμόζονται κατά το δοκούν.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ πιστεύει στη ρήση του Πρωθυπουργού «Τήρηση της νομιμότητας , διαφάνεια παντού και ας ματώσουμε ».

Αυτό διεκδικούμε και εμείς. Το αυτονόητο. Την Νομιμότητα και την δικαίωση του Λαού της Κρήτης".

Επιμέλεια: Μανώλης Σαρρής 

Κάντε το αυτονόητο και τηρήστε τους νόμους!


Μέχρι και ο Υφυπουργός Σπύρος Βούγιας έδωσε το παρόν στην ΕΠΟ, όμως ο ΟΦΗ ζητάει το αυτονόητο, δηλαδή την τήρηση των νόμων.

Το μεσημέρι της Πέμπτης ολοκληρώνεται το… «θρίλερ» με την άδεια συμμετοχής του Ηρακλή στο επόμενο πρωτάθλημα. Αυτήν την ώρα, συνεδριάζει η επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ για τα υπόλοιπα στοιχεία που έχουν ζητηθεί από τον Ηρακλή. Ο «Γηραιός»… φρόντισε να έχει και κόσμο μαζί του σαν μέτρο πίεσης ώστε η επιτροπή να βγάλει πιο εύκολα την απόφαση.

Ωστόσο, τα μέλη της ελληνικής ομοσπονδίας έχουν υποχρέωση να τηρήσουν τους νόμους και το Ηράκλειο με τον ΟΦΗ ζητούν το αυτονόητο που δεν είναι άλλο από την τήρηση των νόμων και των κανονισμών. Ήδη, η πίεση από το Ηράκλειο έχει γίνει μεγαλύτερη αφού όλοι βλέπουν τον δίκαιο αγώνα του ΟΦΗ.

Την ίδια ώρα που ο Ηρακλής επιστράτευσε μέχρι και τονΥφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Σπύργο Βούγιαπου βρίσκεται στα γραφεία της ΕΠΟ, στον ΟΦΗ και το Ηράκλειο οι βουλευτές Ηρακλείου ζητούν το άνοιγμα των φακέλων όλων των ομάδων, κάτι που αυτομάτως θα δείξει ποιοι πληρούν τις προϋποθέσεις και ποιοι όχι.

Από την στιγμή που ο ΟΦΗ ήδη έχει πάρει την άδεια συμμετοχής και μάλιστα με 3-0, ακόμα και δημοσιεύματα στην Θεσσαλονίκη κάνουν λόγο για «μη πειστικές αποδείξεις από την πλευρά του Ηρακλή».

Είναι χαρακτηριστικό το δημοσίευμα της εφημερίδας«Αθλητική Μακεδονίας-Θράκης» που ανέφερε την Τετάρτη στο πρωτοσέλιδο μάλιστα ότι «άνοιξαν τον φάκελο, έδειξαν τα χαρτιά, δεν έπεισαν αυτούς που ξέρουν. Τα πολλά λόγια και οι… αποκαλύψεις κάνουν κακό στον Ηρακλή».

Ποιοι είναι αυτοί δηλαδή που γνωρίζουν και δεν πείστηκαν από τις «αποδείξεις» του Ηρακλή που παρέθεσαν δημόσια στην συνέντευξη τύπου; Όταν μια εφημερίδα από την Θεσσαλονίκη δημοσιεύει αυτές τις πληροφορίες, τότε σημαίνει ότι κάτι παραπάνω γνωρίζει από τους υπόλοιπους…