Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Επίσημη πρώτη για τον συνδυασμό του Δημήτρη Γιαννουλάκη την Δευτέρα.


Την Δευτέρα θα παρουσιάσει το συνδυασμό και τους αντιπεριφερειάρχες του ο υποστηριζόμενος από την Ντόρα Μπακογιάννη για την περιφέρεια Κρήτης Δημήτρης Γιαννουλάκης .

Όπως μαθαίνω η παρουσίαση του συνδυασμού θα γίνει στο ξενοδοχείο Αστόρια παρουσία των αντιπεριφερειαρχών …αλλα και πολλων υποψηφίων που όμως δεν θα ανακοινωθούν επίσημα.

Το όνομα του συνδυασμού κατά πάσα πιθανότητα θα είναι....
:Μάχη για την Κρήτη¨ και στην διακήρυξη του εκτός από τις αναφορές για την Κρήτη και τις βασικές αρχές του συνδυασμού …θα υπάρχουν και ενδιαφέρουσες πολιτικές αναφορές.

Πάντως το επιτελείο του Γιαννουλάκη έχει κινητοποιηθεί από εχθές για την οργάνωση της εκδήλωσης ώστε –όπως λένε – να τονίσουν την ποιοτική αλλά και την σε πλήθος κόσμου διαφορά από την παρουσίαση του συνδυασμού του Γιάννη Πλακιωτάκη .

Το στοίχημα για το επιτελείο του Δημήτρη είναι …οι ηχηρές απουσίες της προηγούμενης Δευτέρας να αποτελέσουν τις ηχηρές παρουσίες στην παρουσίαση του δικού τους συνδυασμού .

2 σχόλια:

Yannis είπε...

καλορίζικο, όμως δεν έχεις ροή δεδομένων feed και δεν μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει το μπλογκ με ένα reader ή να το βάλει στα αγαπημένα του, μια και είναι καινούριο μπορείς να το κάνεις από την αρχή σαν πχ press-crete.blogspot.com ή να φτιάξεις feed μέσο feedberner και μένα έχει χαθεί το αρχικό feed και δεν ξέρω που και αν μπορεί να ξαναβρεθεί. το μέιλ μου για ότι θες takalytera@gmail.com αν κάνεις καινούριο που ίσως είναι και το καλύτερο στείλε μου τη νέα διεύθυνση

Yannis είπε...

τώρα είδα ότι δεν είναι νέο αλλά από το Μάιο άρα καλύτερα να βάλεις το feedberner https://www.google.com/accounts/ServiceLogin?service=feedburner&continue=http%3A%2F%2Ffeedburner.google.com%2Ffb%2Fa%2Fmyfeeds

Δημοσίευση σχολίου