Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Σκάνδαλο! Απορρίφθηκε ο φάκελος του ΟΦΗ!

Απορρίφθηκε ο φάκελος του ΟΦΗ από την επιτροπή αδειοδότησης που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Σούπερ Λίγκα.

Έστω και αν δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ΕΠΟ, στον ΟΦΗ έφτασε η πληροφορία ότι απορρίφθηκε ο φάκελος της ομάδας από την επιτροπή αδειοδότησης της ελληνικής ομοσπονδίας. Το γεγονός που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση ότι από τις τελευταίες πληροφορίες προκύπτει ότι ο λόγος που απορρίφθηκε ο φάκελος του ΟΦΗ είναι επειδή δόθηκε ληξιπρόθεσμα μια δόση στον Γιάννη Ταραλίδη από τα χρήματα που του οφείλονται.

Απουσιάζουν οι φάκελοι των Εθνικού, Πανσερραϊκού!
Αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι κανονικά και βάσει νόμου, έπρεπε να είχαν καταθέσει τους φακέλους τους όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι-οφ. Όμως αυτό δεν έγινε επειδή οι Πιερικός, Εθνικός δεν τους κατέθεσαν καθόλου!

Έκτακτο συμβούλιο ο Ερασιτέχνης
Στον ΟΦΗ μόλις ενημερώθηκαν, ο Ερασιτέχνης συγκάλεσε αμέσως έκτακτο διοικητικό συμβούλιο όπου παρόντες θα είναι και δύο δικηγόροι, μεταξύ αυτών και ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Χρήστος Μιχαλόπουλος.

Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις και ενώ στις τάξεις των φιλάθλων του ΟΦΗ επικρατεί μεγάλη αναστάτωση, μια ημέρα πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με τον Εθνικό.

www.athleticradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου